Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Змията от светлинапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Скачай вътре, Пух!печатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Воля за здравепечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Моята първа книга за Иван Вазовпечатна:
2.90 лв.
1.48 EUR -
Страх и мизерия в Третия райх - 27 сценипечатна:
11.99 лв.
6.13 EUR -
Шепа мигове - том 1печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Компютърен речникпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Дъмбопечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Синдикатът на престъпницитепечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.