Как да станеш страхотен любовник

Как да станеш страхотен любовник

Автор: Лу Пажет
(3.95 от 19 гласа)Милиони мъже искат да знаят какво харесват жените и да се научат да ги „докосват правилно", но се боят да питат или не знаят къде да потърсят информация. А милиони жени се опитват да кажат на мъжете кое наистина ги възбужда, но не знаят как да формулират желанията си. Е, търсенето приключи!

„Как да станеш страхотен любовник" ще ви издигне на ново равнище като любовен партньор чрез изпитаните техники и подробните съвети, превърнали авторката Лу Пажет в един от най-уважаваните в света експерти по сексуалността. Почиваща върху тайните, споделяни от стотици мъже и жени по време на изключително популярните сексуални семинари на Лу,

„Как да станеш страхотен любовник" ще ви разкрие какво и защо харесват жените, наред с подробни и безпогрешни техники, които със сигурност ще подлудят всяко момиче. Наситена с малко известни подробности, еротични съвети и трикове - от „тайни" за всяко кътче на женското тяло до изящното „изкуство на езика" - „Как да станеш страхотен любовник" разбулва мистерията на женската сексуалност и ви показва как да усъвършенствате уменията си в спалнята.

Чрез съвети за създаването на идеалната романтична атмосфера, откриването на ерогенните зони (те са повече, отколкото си мислите) и усъвършенстване на деликатното изкуство на любовната игра, Лу разкрива всички подробности на изумителния орален и мануален секс, новаторски пози за полов акт и, най-важното, как да доведете любимата си до оргазъм.

Придружена с над седемдесет подробни илюстрации, както и с описание на сексуални играчки и съвети за използването им, „Как да станеш страхотен любовник" е освежаващо, прямо, истински стимулиращо ръководство, което ще отведе вас и партньорката ви до нови висоти на екстаза и близостта.Печатна книга

6.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Лу Пажет
Издател: Кибеа
Година: 2003
Страници: 256
ISBN: 7881111007176
Баркод: 7881111007176
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: