Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Агнешко - рецептипечатна: 6.99 лв. -
Готвим със сиренапечатна: 9.50 лв. -
Малката голяма вегетарианска книгапечатна: 35.00 лв. -
Кухнята по време на постипечатна: 5.00 лв. -
Рецепти с рибапечатна: 2.99 лв. -
Постна кухняпечатна: 9.00 лв. -
Kоктейлипечатна: 2.50 лв. -
Лесна кухняпечатна: 7.00 лв. -
Дивечова кухняпечатна: 8.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.