Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Плодове и зеленчуципечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Вкусно или полезно? И двете!печатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Предястия for Dummies!печатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Бърза диабетична кухняе-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Готварската книга на отчаяните съпруги - твърда корицапечатна:
45.00 лв.
23.00 EUR -
Халогенна кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ориенталска кухняпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условияпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Класическа кухняпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.