Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Сборник рецепти за ученическите столове и бюфетипечатна:
59.00 лв.
30.16 EUR -
Стара градска кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Кисело зелепечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Без мазнини, но вкуснопечатна:
54.90 лв.
28.06 EUR -
Cuisine Bulgareе-книга:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Малка книжка за есентапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Мързеливата Богданка. Готварски рецептипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Всичко за пастатапечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Бавно готвенепечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.