Изкуството да не си вгорчаваме живота

Още от поредицата Психология за всеки ден

Изкуството да не си вгорчаваме живота

(4.10 от 20 гласа)Печатна книга

14.95 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Изкуството да не си вгорчаваме живота

„Изкуството да не си вгорчаваме живота“ на Рафаел Сантандреу.

Различни техники за психологическа промяна и личностно израстване.

СЪДБАТА НИ Е ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ПО-СИЛНИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА.
Рафаел Сантандреу

Рафаел Сантандреу е психолог и психотерапевт, специализирал когнитивна терапия. Преподавал е в университета „Рамон Лул“, а през изминалото десетилетие е имал шанса да учи и работи с прочутия терапевт Джорджо Нардоне в Центъра за стратегическа терапия в Арецо. В момента упражнява професията си на терапевт в кабинета си в Барселона, обучава лекари и психолози и изнася лекции, някои от които могат да се видят в интернет. Автор е на няколко много успешни книги: „Училище за щастие“, „Изкуството да не си вгорчаваме живота“ и „Очила за щастие“.

Рафаел Сантандреу сътрудничи на специализирани списания по психология, като дори е бил главен редактор на списание „Здрав дух“. Професионалният му опит, преподавателската му дейност и новаторските идеи го превръщат в един от най-изтъкнатите специалисти в областта на психичното здраве. „Изкуството да не си вгорчаваме живота“ е преведена на множество езици. Само в Испания книгата е претърпяла повече от 20 издания и неизменно присъства във всички класации за психологическа литература.

Склонни ли сте да приемате всяка малка неприятност като нещо ужасно? Лесно се депресирате и тревожите?

Рафаел Сантандреу, опитен психолог и психотерапевт, предлага практичен, ясен и научно доказан метод, чрез който да постигнем психологическа промяна. Когато попадаме в плен на депресията, тревожността и натрапчивите идеи, губим способността да живеем пълноценно. Всички можем да се научим да бъдем по-силни и емоционално уравновесени. За тази цел трябва да работим върху себе си, за да променим начина на мислене, личната си философия, вътрешния диалог.

Книгата е ръководство по когнитивна терапия за широката публика и съдържа истории, разкази и притчи, както и многобройни примери с реални случаи от практиката на автора, които помагат за разбирането на различните послания. Крайната цел е човек да стане терапевт на самия себе си.
Да се наслаждаваме на живота, да обичаме, да се учим, да откриваме нови неща... можем да го постигнем само когато превъзмогнем страховете си и овладеем изкуството да не си вгорчаваме живота.

Можем да изградим живот, освободен от страхове, отворен за приключения, изпълнен с лични постижения. Как? Като променим мисленето си.

Прекрасно написана, научнообоснована и полезна книга, с помощта на която хората могат да постигнат по-щастлив и удовлетворяващ живот. Препоръчвам я.
Уолтър Рисо

В тази чудесна книга Рафаел Сантандреу ни предлага ценни техники, чрез които да постигнем вътрешна хармония и да се чувстваме по-щастливи. Рамиро Кале

Животът ти предлага хиляда позитивни възможности, стига да отвориш ума си за това.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Хермес
Година: 2017
Страници: 272
ISBN: 9789542613787
Баркод: 9789542613787
Тегло: 0.30 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: