Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Медена кухняпечатна: 2.50 лв. -
В кухнята на Варварапечатна: 6.00 лв. -
Пресни плодовепечатна: 29.85 лв. -
500 супипечатна: 19.90 лв. -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна: 18.00 лв. -
Златна книга за тестата и за печиватапечатна: 16.90 лв. -
Мъфинипечатна: 4.90 лв. -
Закуски и дребни сладкипечатна: 6.80 лв. -
Български рецепти за кризапечатна: 2.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.