Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Италианска кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Овче, козе и биволско мляко и продукти от тяхпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Ароматни треви и сухи подправкипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Вегетариански рецептипечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Ястия с дреболии и колбаси. Сосове и гарнитурипечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR -
Сборник с домашни рецептипечатна:
54.90 лв.
28.06 EUR -
Да готвим у дома с Джулия и Жакпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Шоколадпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Ястия в глинен гювечпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.