Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Любими семейни рецептие-книга: 4.50 лв.печатна: 9.00 лв. -
2000 световни рецептие-книга: 14.99 лв.печатна: 11.99 лв. -
Пастапечатна: 2.00 лв. -
Здравословен хляб от цял святпечатна: 7.00 лв. -
Чесънът - най-силният природен лечителпечатна: 4.00 лв. -
Илюстровани спагетипечатна: 5.00 лв. -
Стара градска кухняпечатна: 4.00 лв. -
Аз, готвачът на Живковпечатна: 8.00 лв. -
Рецепти с телешко и говеждо месопечатна: 2.99 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.