Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
500 бири от цял свят, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Суперхрани for Dummiesпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Пърленки. Чеснови хлебчета. Фокачипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Постна кухняпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Ябълките. Ябълковият оцетпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
50 неустоими десертапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Постни ястияпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Плодове и зеленчуципечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Вегетарианско храненепечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.