Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
500 бири от цял свят, които непременно трябва да опитатепечатна: 19.90 лв. -
Здравословни рецепти на гастрономапечатна: 16.20 лв. -
Дивечова кухняпечатна: 8.00 лв. -
Еротична кухняпечатна: 4.00 лв. -
Тенджера под наляганее-книга: 3.00 лв.печатна: 5.00 лв. -
Лук, праз, чесънпечатна: 3.00 лв. -
Вкусна книга - разкази, забравени под мушаматапечатна: 9.80 лв. -
Бърза и лесна картофена кухняпечатна: 5.00 лв. -
Туршиипечатна: 3.50 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.