Зелените лъчи на светлината

Зелените лъчи на светлината

(4.00 от 9 гласа)Печатна книга

9.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Ако се интересувате от здравето си и обичате да се чувствате изпълнени с енергия, тази книга е за вас! Ако ползвате лично продуктите AquaSource или ги препоръчвате на приятелите си, непременно я прочетете! Ако сте лечители и желаете да бъдете по-полезни на пациентите си, насочете се към суперхраните AquaSource.

Микроводораслите, коластрата и есенциалните мастни киселини са изпитано средство за здраве и дълголетие. Препоръчват ги и ги ползват лекари, хомеопати, нутриционисти, спортисти и треньори, бременни жени, доволни родители, ученици и студенти, хора от бизнеса, политиката и най-различни други области.

Проблемните пациенти, като деца и стари хора, се чувстват по-добре с продуктите AquaSource и или не боледуват, или лесно и бързо се възстановяват без лекарства.

Деца и бебета, които нямат добра жизниност и апетит, след като приемат няколко месеца тези продукти видимо укрепват, възвръщт здравия си цвят и започват да се хранят и да наддават по-добре. Тези деца боледуват по-леко и отсъстват от училище по-рядко.

Суперхраните AquaSource са подобрили състоянието на болни от множествена склероза, намален слух, епилепсия, астма, анемия, рак и много други тежки болести. Много сериозни предпоставки за боледуване са клетъчния глад и интоксикацията, а тези продукти се справят с тях. Те не са лекарства, въпреки че имат мощен лечебен ефект. Тяхната сила е в профилактиката - за укрепване на здравето, енергия, подмладяване и удължаване на живота. Защото те са просто най-съвършена храна, създадена от Природата.

Където и да приложим продуктите AquaSource, те помагат. Не претендираме, че всички хора ще се оправят само с водорасли и коластра, но резултати винаги има, при условие, че се направи добра програма.

Всеки знае, че болестите влошават качеството на живота и го скъсяват. Инфаркт, инсулт, атеросклероза, хипертония, диабет, рак, автоимунни болести, преждевременно остаряване, депресии… Списъкът може да бъде продължен, но и това стига, за да се разбере колко важно е човек да се замисли върху начина си на живот и хранене.

Уви – най-често се сещаме за здравето си едва след като сме го загубили. Здравите хора не ходят на лекар, а лекарите са твърде заети с болните и нямат време за здравите. Малцина познават дълбоките причини за лошото здраве, а и медицинската система подценява холистичния подход, храненето и повишаването на здравната култура.

Обръщам се и към колегите лекари – ние сме длъжници на пациентите, които не знаят какво да правят, за да поддържат здравето си. Понякога им вредим с химически субстанции, които подтискат отделни симптоми, но като цяло влошават здравето.
Време е да започнем да работим за подобряване на защитните сили и жизнеността на хората.

Когато става дума за здравето на хората, само най-доброто е достатъчно. Затова не разбирам лекарите, които отричат суперхраните и се страхуват да ги прилагат. Тези продукти са несравнимо по-добри от болничната храна!

Разпространяването на продукти, подобряващи здравето, е хуманна работа с огромен ефект върху здравната култура. За радост все повече хора се интересуват от здравословно хранене и профилактика.

Затова нека работим за доброто разбиране и оценяване на тези безценни дарове от царствата на Природата!

Здраве, сила и дълголетие от най-добрите храни на нашата планета! Диворастящите микроводорасли AFA от американското езеро Кламат са доказано средство за по-добро здраве. Подобряват имунитета, пречистват организма и му набавят ценни хранителни съставки, липсващи в останалите храни. Подсилват кръвта, регенерират клетките, стимулират мозъка, усилват паметта, забавят стареенето, регулират обмяната. Бързото изчерпване на първото издание на книгата доказа, че темата “Здраве, сила и дълголетие от Природата” е все по-актуалнаKниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Анхира
Страници: 282
ISBN: 9549882276
Баркод: 9549882276
Тегло: 0.23 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: