Защита от санкции относно хигиената и безопасността на храните във вашите обекти
Книгата включва и диск с необходимата нормативна уредба. Наръчник "Защита от санкции относно хигиената и безопасността на храните във вашите обекти" заедно с диск с необходимата нормативна уредба е издание, предназначено за всички онези, чиито бизнес е свързан с храните – доставянето, тяхното съхранение и продажба, приготвянето и предлагането им на клиента. С ПОМОЩТА НА НАРЪЧНИКА: Ще имате удобно събрани всички мерки, правила и изисквания на Системата за управление безопасността на храните (СУБХ), Добрите хигиенни, производствени и търговски практики и Системата НАССР; Ще познавате правата на клиента при инцидент с храна, консумирана във Вашето заведение; Ще знаете какво контролират БАБХ, ОДБХ и РЗИ и как да намалите здравния риск; Ще разполагате с всички примерни инструкции, които задължително трябва да присъстват във Вашите обекти. А когато трябва да се позовете на буквата на закона – поставяте диска и разполагате с нужните Ви закони, наредби и тарифи. И ОЩЕ ЗА ПРОДУКТА: изданието съдържа 248 стр.; дискът с нормативна уредба съдържа над 40 нормативни акта, разпределени в три модула: - Обща нормативна уредба; - За обекти без преработка на храни; - За обекти с преработка на храни. Авторът – Катя Лазарова, е сертифициран одитор в областта на хигиената и безопасността на храните. В своята практика има въведени множество Системи за управление и безопасност на храните в различни по своя характер хранителни обекти.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.