Зайците: Здравеопазване и болести
Зайцевъдството в световен мащаб бурно се развива през XIX век, като източник на диетично месо, красиви кожи, вълна и други допълнителни продукти. С въвеждането на новите технологии през XX век отглеждането на зайци се разпространява и в страни, където липсват традиции за отглеждането на този вид животни и за използване на продукцията, получавана от тях.
В настоящото издание ще намерите всичко най-необходимо за отглеждането на зайците, представено от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж в областта.
Ето какво е включено тук:
* Значение на зайцевъдството;
* Произход на домашния заек;
* Породи зайци;
* Развъждане на зайците;
* Избор на място за стрителство на зайцеферма;
* Отглеждане на зайците;
* Хранене на зайците;
* Клане на зайците;
* Незаразни болести;
* Заразни болести;
* Паразитни болести;
* Дезинфекция...
Kниги от същия жанр
-
111 задачи за сравняване лица на равнинни фигурипечатна: 6.00 лв. -
Модно студиопечатна: 4.95 лв. -
И това ще минепечатна: 12.00 лв. -
От раждането до годежа: обичаи и обреди у българитепечатна: 9.00 лв. -
От Иисус до Хитлерпечатна: 10.00 лв. -
Контрол на тълпатапечатна: 9.00 лв. -
През води и горипечатна: 7.00 лв. -
Гадаене по дантелипечатна: 14.00 лв. -
Индия и малкият Тибет: От Хималаите до пустинятапечатна: 14.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.