Долината на драконите - Магическа сделка - Част Трета

Още от поредицата Долината на драконите

Долината на драконите - Магическа сделка - Част Трета

(5.00 от 27 гласа)Винаги помни, драконите изпълняват заплахите си, особено ако става дума за Черния дракон. Винаги знай – ако се озовеш в спалнята на Черния дракон, път назад няма да има. Но винаги вярвай, че любовта на Главнокомандуващия ще се окаже по-силна от предразсъдъците, обичаите и собствените му желания и ти ще станеш не просто пленница, а сърце на Властващия дракон. 

Само че никога – никога! – не се съгласявай на сделката, която той може да ти предложи. Защото заради спасението на собствения ти свят, ще ти се наложи да се научиш да обичаш Властващия дракон.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2019
ISBN: 201962992

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: