Диваци

Диваци

Автор: Дон Уинслоу
(3.82 от 11 гласа)Истинско откровение! Съвременните Буч Касиди и Сънданс Кид! - Стивън Кинг

Свиреп и внушителен трильр с неочаквани сюжетни обрати. Посветен на омразата, жестокостта, човешката алчност и... странните лица на любовта. - San Franciscko Chronicle

Бен - богат предприемач от Лагуна Бийч, мирен, отдаден на благотворителност, и най-близкият му приятел Чон, бивш морски тюлен и наемник, развиват успешен бизнес - отглеждат суперкачествена марихуана, като извличат огромни печалби от лоялните си клиенти. И двамата са влюбени в красавицата Офелия.
Животът в южнокалифорнийското градче е идиличен... докато мексиканският картел Баха не решава да им наложи своето сътрудничество, след като отвлича любимата им.
Но безпощадната шефка на картела Елена и жестокият изпълнител на мокрите й поръчки Ладо подценяват неразрушимата връзка между тримата приятели. Подпомагани неохотно и с увъртания от корумпиран служител на Агенцията за борба с наркотиците, Бен и Чон повеждат наглед обречена война срещу картела. Така започва серия от акции и маневри с висок залог и свирепа битка за надмощие.Печатна книга

15.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Дон Уинслоу
Издател: Intense
Година: 2012
Страници: 270
ISBN: 9789547831810
Баркод: 9789547831810
Тегло: 0.33 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: