Денят след Розуел - том I

Денят след Розуел - том I

(3.75 от 16 гласа)Бивш служител на Пентагона разкрива шокиращи правителствени тайни за дълго укриваното присъствие на НЛО!

Има творби, които предизвикват огромен интерес и масови реакции. Те са оставили следа - добра или лоша - в човешкото духовно наследство. Според скромното ми мнение, такава е и книгата, която държите в ръцете си. Ако нейната съдба е да остане завинаги върху най-престижните лавици на библиотеката от безсмъртни, непреходни произведения на литературата, то е единствено поради нейното съдържание.

Тъй като тя поставя началото на историческия подход към една на пръв поглед не-забранена, но умишлено забулена в тайнственост и дори в иронична мистика тема. Тази творба повдига завесата над един въпрос, който е стародавен като човешкия род - проблема за съществуването на други светове извън нашия, както и за наличието на контакт между далечни, различни цивилизации и някои земни жители.

Тя е събрала мемоарите на човек, който по хрумването на Фортуна е заемал достатъчно ключови постове в сфери, достъпни за изключително тесен и специално подбран кръг от доверени на властите лица. Личност, която престъпва дадена клетва, за да разкрие онази част от потулваната в продължение на десетилетия тайна, за които почти всеки от нас най-малкото се е догаждал или поне мисълта за нея е навестявала ума му: истината за извънземни същества, за техните уж неидентифицирани летящи обекти, за връзките между тях и представители на земното човечество, както и за онова, което сме наследили от тяхната явно най-малкото технически по-напреднала цивилизация...
Георги ИфандиевПечатна книга

12.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Огледало
Година: 2009
Страници: 180
ISBN: 9789548041447
Баркод: 9789548041447
Тегло: 0.24 кг.
Размер: 14.50x21.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: