Деление - образователна игра с карти

Деление - образователна игра с карти

(4.36 от 14 гласа)
 Комплектът съдържа 35 двустранни карти и общо 70 задачи.


Да се научим да делим!

Помагало за деца, специално разработено под формата на карти, за да играят децата сами, с приятели или с родителите си, докато се учат да смятат правилно.


Картите са специално разработени, за да научат вашите деца на основите на лесното и правилно смятане. Децата могат да се учат от картите както сами, така и с родителите си, с приятели или в класната стая. За да учите заедно с детето си, покажете му всяка една от картите, като започнете с червените.

Правилният отговор се намира в горната част на обратната страна.

Ако детето изпитва затруднения с решаването, използвайте обратен пример – 6 по колко прави 18? (вместо 18 / 6 = колко ? ). Препоръчително е към картите да използвате копчета, монети, бонбони и други малки предмети, които могат да се комбинират в групи, за да спомагат за лесното решаване на задачите. Помогнете на детето да отдели 18 бонбона. След това го помолете да отдели от тях 1 група от 6 бонбона, после втора отделна група от още 6 бонбона и така докато свършат бонбоните. Накрая попитайте детето колко отделни групички от 6 бонбона има. Когато приключите с червените карти, започнете със сините.


Образователна игра за двама или повече участници.Упътване:
Покажете карта-задача на първия участник. Ако той реши правилно задачата, задържа картата. Ако не успее да пресметне правилно, картата се поставя най-отдолу на тестето.

Продължете със следващия играч. Играе се докато всички карти се приберат.

Победител е играчът с най-много прибрани карти.


Превърнете математиката в забавление - подарете на децата си този комплект от образователни карти със задачи и им осигурете часове забавления с приятели, докато се учат да смятат!Цена:

7.50 лв.
Наличност: не

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: