Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Домашен кетчуп, майонеза, заливкипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Любими рецепти от тъщи и свекървипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Консервиране без захар и солпечатна:
8.50 лв.
4.34 EUR -
Магията на рибната кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Българският код за вкусно -
Яж и тичайе-книга:
9.00 лв.
4.60 EURпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Избрани бразилски рецептипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Теми и есета по литература за 12. класпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.