Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Зрелостни и кандидат-студенски тестове и теми по математика - II частпечатна: 20.00 лв. -
Храните на красотатапечатна: 5.00 лв. -
10-те храни, които засилват имунитетапечатна: 5.00 лв. -
Готвим в глинени съдовепечатна: 9.50 лв. -
Яйца, мляко и сиренепечатна: 29.85 лв. -
Селска кухняе-книга: 2.50 лв.печатна: 4.00 лв. -
Моето меню за 30 минутипечатна: 29.99 лв. -
Без мазнини, но вкуснопечатна: 54.90 лв. -
Яж и тичайе-книга: 9.00 лв.печатна: 16.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.