Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Риби и морски даровепечатна: 10.00 лв. -
Спагетие-книга: 2.50 лв. -
Рецептурник - 1 частпечатна: 18.00 лв. -
По следите на зехтинае-книга: 14.70 лв. -
Тестове за матура по история и цивилизацияпечатна: 6.50 лв. -
Месо, птици, риба и дивечпечатна: 7.50 лв. -
Ароматни треви и сухи подправкипечатна: 6.50 лв. -
Готвим за 30 минутипечатна: 6.90 лв. -
Основни проблеми в българската литературапечатна: 8.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.