Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Бирена кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Готвим на барбекюпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Готвим от януари до декемврипечатна:
3.80 лв.
1.94 EUR -
Кисело зелепечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Вкуснотии от риба, миди, раци и калмарипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Българският код за вкусно -
Малка книжка за Великденпечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Сборник рецепти за ученическите столове и бюфетипечатна:
59.00 лв.
30.16 EUR -
Голямата книга на домашното консервиранепечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.