Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Медена кухняпечатна: 2.50 лв. -
Салатипечатна: 3.50 лв. -
Яж и тичайе-книга: 9.00 лв.печатна: 16.00 лв. -
Унгарска кухняпечатна: 2.50 лв. -
Вкусен хляб в домашна хлебопекарнае-книга: 2.50 лв.печатна: 5.00 лв. -
Суровоядствопечатна: 6.50 лв. -
Арабска кухняпечатна: 3.50 лв. -
Любими всекидневни ястия и десертипечатна: 5.00 лв. -
Краят на хранатапечатна: 15.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.