Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Как да подобрим кулинарните си уменияпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Вегетариански рецептипечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Италианска и испанска кухняпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Литературни коментари, анализи, разработки за кандидат-студенти, зрелостници и ученици - 1 частпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Всеки ден с Жак Пепенпечатна:
29.95 лв.
15.31 EUR -
Успех на матурата по немскипечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецептипечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Cuisine Bulgareпечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.