Вкусно или полезно? И двете!
Рецептите, предложени в тази книга, докачват, че това не е невъзможна задача.
Кой казва, че полезните ястия непременно трябва да са безвкусни и неапетитни? Вкусното и полезното прекрасно могат да се съчетаят и не е необходимо постоянно да правим труден избор между грижата за здравето и удоволствието от храната. Достатъчно е да се придържаме към няколко прости правила: правилно съчетаване и подбор на продуктите, щадяща кулинарна обработка, разумно използване на мазнините, добавяне на разнообразни, но умерени по количество подправки.
Kниги от същия жанр
-
Българският код за вкусно -
Кулинарна съкровищницапечатна: 9.30 лв. -
Шоколадова кухняе-книга: 2.50 лв. -
Италианска кухняпечатна: 5.00 лв. -
Какво не знаем за... сиренетопечатна: 2.00 лв. -
Ястия в глинен гювечпечатна: 6.00 лв. -
Гофретите, вафлите, палачинкитепечатна: 3.50 лв. -
Как да подобрим кулинарните си уменияпечатна: 18.00 лв. -
Рецептурник - 2 частпечатна: 18.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.