Вкусен хляб в домашна хлебопекарна
В книжката "Вкусен хляб в домашна хлебопекарна" ще откриете информация за принципите на действие на хлебопекарната, както и много рецепти за различни видове тестени изделия.
Домашната хлебопекарна е специфичен кухненски уред, който изисква стриктно спазване на рецептите според инструкциите на производителя.
Виж цялата анотация »
Информация за избраната книга
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2010
ISBN: 2521010200016
Страници: 88
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.
Ревю
В книжката "Вкусен хляб в домашна хлебопекарна" ще откриете информация за принципите на действие на хлебопекарната, както и много рецепти за различни видове тестени изделия.
Домашната хлебопекарна е специфичен кухненски уред, който изисква стриктно спазване на рецептите според инструкциите на производителя. При някои модели хлебопекарни първо се сипват в съда течностите (вода, мляко и др.), следвани от продуктите, в последователността, в която са дадени в рецептата, накрая маята. При други най-напред се слага маята, а след това продуктите в обратен ред на този от рецептата.
Важно условие е също хлебопекарната да се пусне на точната позиция.
При някои рецепти тестените изделия (хляб, кекс, кифли и др.) се замесват и пекат в хлебопекарната, а при други в нея се замесва само тестото, а се разточват отделно и се пекат в предварително загрята фурна.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.