Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Ястия с яйца и сирена. Пици и пастапечатна: 5.80 лв. -
Вкусно и здравословно. 52 бързи и лесни рецепти за тебе-книга: 10.90 лв. -
Полезни ястия, които децата харесватпечатна: 6.00 лв. -
Какво да сготвим за 30 минутипечатна: 4.00 лв. -
Кулинарната мъдрост на Джулияпечатна: 9.99 лв. -
Българска енциклопедия на Винотопечатна: 44.99 лв. -
Класически коктейлипечатна: 3.50 лв. -
Здравословните... сладоледипечатна: 2.00 лв. -
Най-вкусните рецепти от близкоизточната кухняпечатна: 4.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.