Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Вкусни картофипечатна:
48.80 лв.
24.95 EUR -
Домашен Пирпечатна:
34.90 лв.
17.84 EUR -
Езикът на биратапечатна:
30.00 лв.
15.33 EUR -
Ароматни треви и сухи подправкипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Яйца, мляко и сиренепечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
La Cucina Bulgaraпечатна:
26.00 лв.
13.29 EUR -
В кухнята на Варварапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Любими семейни рецептипечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.