Българска национална кухня - Български език
Това цветно подаръчно издание, създадено от ненадминатите познавачи на кулинарните тайни от списанието „БонАпети” - съдържа не само емблематични за българската национална кухня рецепти. То е майсторски илюстриран кулинарен пътеводител на България, който вдъхновено ни води в различните краища на страната, за да опитаме рибена чорба в Приморско, пататник - в Родопите, чомлек и капама – в Банско; да се отбием в Троян по ракиено време, а в Мелник да се насладим и на природа, и на вино...
Но най-важното, което ни казва тази книга е, че българската кухня е кухня за душата, защото се приготвя с много любов и вещина.
Kниги от същия жанр
-
Кулинарна енциклопедияпечатна: 29.99 лв. -
Тесто и тестени изделияпечатна: 4.00 лв. -
Готварска книга за мъжепечатна: 6.00 лв. -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна: 15.00 лв. -
Готвим от януари до декемврипечатна: 3.80 лв. -
Готварските техники и умения - книга 1печатна: 15.00 лв. -
Сладкарствопечатна: 44.70 лв. -
Туршии, лютеници, зимнинапечатна: 6.00 лв. -
Здравословно храненепечатна: 5.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.