Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Ястия със свинско месопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Вкусна Европа - стъпка по стъпкапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Сушипечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Да готвим у дома с Джулия и Жакпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Дивечова кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Дребни деликатеси на трапезатапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Ястия с плодове, десерти със зеленчуципечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Най-вкусните ястия от най-известните световни кухнипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Готвим за 20 минутипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.