Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Ястия на парапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Вкусно и здравословно. 52 бързи и лесни рецепти за тебе-книга:
10.90 лв.
5.57 EUR -
Насладата от шоколадапечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Правилен избор на диета за отслабванепечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Без мазнини, но вкуснопечатна:
54.90 лв.
28.06 EUR -
Тесто и тестени изделияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Тайните на винопроизводствотопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Месо и месни продуктипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
30 избрани рецепти с точени корипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.