Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Готвим за 20 минутипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Баба, майка и аз в кухнята: Супи, сосове и маринатие-книга:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Стекове & сиепечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Удоволствието от чаяпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Каймапечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Салати и предястияпечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
Сушипечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Френска кухняпечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Сладки нотипечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.