Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Как да подобрим кулинарните си уменияпечатна: 18.00 лв. -
Голямата книга на Десертитепечатна: 16.00 лв. -
Зимнина: Плодовепечатна: 3.80 лв. -
Гръцка кухняпечатна: 4.00 лв. -
Кифлички, курабийки, кексове, сладкишипечатна: 3.00 лв. -
Кулинарна съкровищницапечатна: 9.30 лв. -
Ястия с оризпечатна: 6.00 лв. -
Спагетие-книга: 2.50 лв. -
Да печем с любовпечатна: 58.80 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.