Братството на черния кинжал: Вечна любов (книга втора)

Още от поредицата Братството на черния кинжал

Братството на черния кинжал: Вечна любов (книга втора)

Автор: Дж.Р.Уорд
(4.83 от 6 гласа)Книга втора от поредицата БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ
 
Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.
 
В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.
 
 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

12.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Дж.Р.Уорд
Издател: Ибис
Година: 2010
ISBN: 9789549321548
Страници: 380
Тегло: 0.38 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.


Ревю на Вечна любов от сайта: http://crossroadrain.wordpress.com

Чудовищна и наситена с човешка драма, „Вечна любов“ разтърсва читателя с още по-голяма сила след първата книга в поредицата на Дж.Р.Уорд „Тъмна любов“. Ако първата книга ви е харесала, то втората със сигурност ще захапе интереса ви до кост.

Историята на Рейдж и Мери е изпълнена с драматизъм и раздиращо търпението напрежение, тя удря в болезнената реалност и се превръща в повече от измислица с непредсказуемите съдби на героите. Обрати не липсват, а опасностите стават все повече и повече с всяка изминала глава. Докато лесърите единствени застрашаваха любовта на Слепия крал и неговата кралица в първата книга, тук безсмъртната раса на вампирите ще се изправи не само срещу бездушните убийци, но и срещу опасна човешка болест, а един войн ще постави на везни любовта си към братята и любовта към беззащитна човешка жена.
 
Рейдж носи славата на най-сексапилния сред войните, но никой извън Братството дори не предполага, че освен опасния за жените чар на филмова звезда, спечелил на боеца прякора Холивуд, той крие опасно проклятие. Изложен на непоносима болка, подпален от силен гняв или жадуващ за любимата жена, Рейдж е неспособен да спре собственото си проклятие да вземе власт над ума и тялото му и да го превърне в смъртоносен звяр, който никой не може да контролира. Спасение от звяра няма, а Холивуд отдавна е изгубил вяра, че ще се научи как да контролира опасното дори за братята му чудовище. Съдбата обаче може да има различни планове…
 
Мери Лус е самотна човешка жена с болезнено минало и нестабилно здраве. Тя е неизлечимо болна и неспособна да има деца, с времето дори не вярва, че може да спечели мъжкото внимание. При първата си среща с Рейдж, за нея е неразбираемо как мъж като него може да се интересува от жена като нея. По време на срещата им обаче двамата са нападнати от лесъри, а чантата на Мери е открадната… вече привлечен от нея, Рейдж поема всички рискове като я въвлича в своя свят, готов на всичко да защити единствената жена, способна да укроти звяра в него и да спечели сърцето му изцяло за себе си.
 
Войните вече живеят в дома на изгубения си брат, Дариъс, бащата на Бет. Рот вече е заел своето място като крал, а в Братството е поведено от Тормент. Освен любовната история на Холивуд и Мери, в книгата има и нови герои. Работата на Мери Лус на горещата линия я среща с Джон Матю, който не е толкова обикновен, колкото си мисли. След срещата с представителката на вампирската раса, Бела, която е приятелка на Мери, Джон бързо се озовава под погледа на Братството. Няма начин да не се запитате, дали Джон не е някой изгубен брат?
 
Бела събужда неспокойно вълнение в живота на Братството. Може би тя ще се окаже единствената жена да разчупи студа в Зейдист, или пък точно тя ще е жената, която да накара неговия брат близнак, Фюри, да пристъпи клетвата си за въздържание. А дали Бела изобщо ще оцелее отвличането си? В ръцете на лесърите и между двама братя, готови да жертват всичко един за друг, Бела няма да бъде бързо забравена. Нейната роля тепърва предстои да бъде изиграна.
 
Приликите между Бет и Мери не остават незабележими, както и фактът, че малката човешка жена успява да укроти един смъртоносен звяр, който дори самият Рейдж не може да достигне години наред. Но със сигурност всеки читател ще си зададе различни въпроси и ще намери недостатък тук или там.
 
„Вечна любов“ е едва второто парче от пъзела на вълнуващи книги, въвличащи читателя в смесица опасности, еротика и екшън. Разтворите ли книгата веднъж няма да можете да спрете преди края да ви удари.
 
Резюме от  Womanitka в сайта: http://twifun-bg.com/
 
По принцип подхождам с много очаквания към втора част на дадена поредица, която ме е грабнала в прочита на първата книга от нея. Именно заради големите си надежди не рядко съм била разочарована от дадено продължение.
Със свито сърце взех в ръцете си и „Вечна любов“. Още с първите страници обаче съмненията ми се разсееха и историята ме погълна.
Винаги съм имала слабост към силните женски персонажи, които успяват да се преборят с всичко което им е подготвила писателката, а в случая Мери не само ме спечели, но успя някак си да замести любимката ми Бет от първата книга „Тъмна любов“.
Мери е обикновено човешко момиче преживяло доста за своята възраст. Борбена и човечна. Изключително силна и както казва Рейдж е с очи на боец. Гледайки как майка й умира от коварна болест нещо в душата й се пречупва. Тя губи вяра в чудесата и се счита за прекалено невзрачна, за да прикове и задържи мъжките погледи. Но това е само до деня в който съдбата я сблъсква с един потаен мъж. Мъж с изключителна физика пред който и Брад Пит би се чувствал като кандидат за „Пълна промяна“.
Мери се среща с Братството и животът й или поне това което остава от него се преобръща.
Рейдж или както братята ласкаво го наричат Холивуд е скандално известен с похожденията си сред жените от човешкия вид. Е известен е само сред братята си защото след бурните сексуални преживявания с него, жените не го помнят. Той никога не позволява те да имат спомени за отминалата нощ за да запази тайната на вида си и организацията в която членува.
Въпреки, че братята са много близки помежду си никой от тях не знае, че Рейдж ненавижда живота си. Мрази анонимния секс и от всичко най – много иска спокоен живот.
Под красивата си външност Рейдж крие в себе си ужасно проклятие. Наказание спечелено преди време от богинята създателка на вампирите – Скрайб Върджин е да носи това проклятие в себе си 200 години.
Вече почти 100 години Рейдж е изкарал с чудовището в себе си. Брои дните до края, до мига в който ще е спокоен, че братята му са в безопасност около него. Мига в който звяра в него ще се махне и той отново ще може да диша спокойно, няма да е непрекъснато под напрежение кой е наранил с поредното си превъплъщение. Още само 91 години 8 месеца и 4 дни и той ще е свободен.
И тогава я вижда. Вижда Мери – човешка жена, чийто глас му въздейства по странен начин. Човешка жена, която е ужасно и неизлечимо болна. Жена която той иска да го помни, да го посреща в дома му, за която да се грижи, но и за която е опасен повече отколкото за който и да било друг. Опасен защото освен Рейдж, я желае и звяра в тялото му.
Ще успее ли да се пребори със злото в себе си? И доколко е зло всъщност то? Ще изтърпи ли укорите на братята си, че е избрал за себе си жена от човешката раса? Как Мери ще приеме, че Рейдж не е просто ужасно привлекателен мъж, а и войн вампир? Дали ще опитоми звяра и какво ще избере Рейдж ако на страните на кантара са сложени живота на Мери и това проклятието му да бъде вечно?
 
Ще разберете само ако прочетете тази наистина НЕВЕРОЯТНА КНИГА!
 
Приятно четене!
 
Десет причини да прочетете „Братството на черния кинжал“ от Дж. Р. Уорд според www.crossroadrain.wordpress.com
 
Енергичен и вълнуващ сюжет, горещи герои и неприлично много страст се разливат измежду страниците на поредицата. Има стотици причини защо да спрем погледа си точно върху тези книги в книжарницата, но тук ще изброим само десет от тях… останалите можете да допълвате.
 
1. Заради енергията и екшъна, които никога не изоставят братята. 2. Безсрамните описания на авторката – книги за възрастни, определено, написани доста описателно и подробно, особено когато опре до секс сцените. В някои случаи, това е прекалено, в други дава допълнително пиперлив привкус на книгата.
 
3. Братята… е, те нямат нужда от дълъг коментар. Различни са всеки по своему и носят проклятията си без страх. Има брат, подходящ за вкуса на всеки читател, което прави поредицата много удобна.
 
4. Силните женски образи. Те са стабилни и уравновесени, не са страхливи и умеят да застават пред предизвикателството. Разбира се, когато всички героини са такива, със сигурност читателят се уморява, но авторката се е погрижила освен силните си характери, героините да носят и много идентичност.
 
5. Интересният примес на характерни качества на вампирите и нови елементи, добавени от авторката. Като чудовища вампирите са представени много интересно без да се изтрива идеята за нуждата от кръв и яростта им.
 
6. Светът в поредицата. Авторката се е постарала да създаде нещо ново, привличащо вниманието на читателя с оригиналността на свят, който не можем да срещнем в друга поредица и изкривена през погледа на автора митология.
 
7. Смесицата между светът на вампирите и този на лесърите. Със сигурност не би било толкова интересно, ако във всяка книга четяхме единствено за двамата глави герои. Разнообразието от сцени допълва сюжета и със сигурност дава нужни разяснение за бъдещите книги и истории, които предстоят да бъдат разказани.
 
8. Е, признайте си го! Хуморът не е за подминаване, а и стилът на писане на авторката изобщо не натоварва. Вярно е, че за добра книга са нужни описания, а в поредицата има доволно голяма доза диалог, но със сигурност всяко хубаво нещо има своите недостатъци тук или там.
 
9. Има интересни факти, споменати покрай братята, навиците им… и играчките, които притежават. Коли, телефони и оръжия, авторката със сигурност не пише на сляпо, а си пише домашното съвсем редовно.
 
10. Защото поредицата е страхотна, наситена с емоции, ярост, страст и интрига. Има герой, който да се хареса на всеки читател. Със сигурност има какво да ви грабне в книгите, а това е една достатъчна причина да ги прочетете и да се влюбите в тях!
 
„Братството на черния кинжал“ е вълнуваща поредица, която просто не трябва да подминавате!
 
Имате още причини за изброяване? Чувствайте се любезно поканени да ги споделите в коментар. Ще е интересно да разберем вашите мотиви и какво най-много обичате в книгите.

За автора

За автора

Книга втора от поредицата БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ
 
Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.
 
В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.
 
Рейдж е най-страховитият боец в Братството, а също и най-сексапилният. Излъчването му на филмова звезда му е спечелило прякора „Холивуд”. Но зад привлекателната му външност се крие чудовище. При силен гняв, болка или неудовлетвореност Рейдж приема формата на смъртоносно създание, което той не е в състояние да контролира и всеки, намиращ се около него в този момент, е изложен на истинска опасност…
 
Мери Лус се озовава в света на вампирите случайно. Застигната от коварна болест, която изпива живота й, тя не търси любовта. Но Рейдж успява да събуди у нея неудържима страст и тя се превръща в единственото същество, което е способно да укроти звяра в него. За да я задържи до себе си и да я спаси от болестта, той е готов на отчаяни жертви. А в това време враговете им стягат обръча си около тях... 

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: