Бела - брой 6/2013

Още от поредицата Бела

Бела - брой 6/2013

(3.58 от 12 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

„Жената пред касата“ е темата на юнския ни брой. Защо жените са по-благодатните потребителки от гледна точка на рекламата; има ли женската меркантилност и добри страни; какъв е балансът между разум и чувства по време на шопинг и какво губим, когато печелим нещо „безплатно“… Ако сте си задавали тези въпроси, е много възможно да намерите отговора им точно в този брой на БЕЛА.

Дънките ще ви стоят по-добре, ако знаете на какво да обръщате внимание, докато ги пробвате. Ценни съвети за покупката на тези must have панталони, ще откриете в статията „Дънки с принадена стойност“.

„Каквито емоциите – такива и бръчките“ не е просто заглавие на статия в юнската БЕЛА, а чистата истина. Отговорили сме и на интересния въпрос защо все повече жени напоследък не бързат да се разделят с бръчките си. Звучи невероятно, но е тенденция!

В статията „Примери за неподражание“ БЕЛА реши да ви докаже, че и най-мъдрите мисли на най-умните жени, като Мерилин Монро, Грета Гарбо и Катрин Деньов) не са приложими към всекиго и към всичко. И могат да бъдат опровергани от живота…

Бил съм там, преживял съм тази ситуация, видял съм този пейзаж… В „Откъде се взема това дежавю?“ анализираме дали това е игра на емоциите, „трик“ на паметта или „картини“ изплуващи от подсъзнанието ни…

Мъжете предпочитат да действат, а не да обсъждат. Затова женските думи (особено ако са за чувства) им минават покрай ушите. В статията „Чуваме ли се и защо не?!“ разискваме възможно ли е въобще мъжките и женските уши да се настроят на вълните на взаимното разбирателство.

С Кръстьо ДЪБОВ, собственик на единствената в България ферма за пауни, Албена Джимова разговаря за истинската любов между хората и птиците и за грижите и вниманието, които сме забравили да полагаме по един „пораснал“ начин.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Как да „доставим“ повече кислород на кожата.
- Кои са плюсовете и минусите на любовта ни към слънцето.
- Кога можем да получим пигментни петна от лекарства и козметика.
- Как да се грижим така за косата си, че тя да „танцува“.
- Колко точно вода е полезно да пием на ден последно?!.
- Къде се корени страхът ни от морето.
- Какво „жънем“ от нервната почва.
- Как да се освободим от излишествата в живота си – съвети от Теодора СТАНКОВА.
- Защо да анализираме чувствата си по време на шопинг – от психолога Райна АНГЕЛОВА.
- Възможно ли е наистина да обичаме различно децата си.
- Дали работата ни прави свободни, или ни заробва.
- Какво още не знаем за комарите – тези вампири с нежни имена.
- Как да вкараме малко слънце в чинията си.
- Как да изберем подовата настилка вкъщи.
- Какво очаква всички зодии през ЮНИ – от астролога на списание „Бела“ Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131170846
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: