Бела/брой 11

Още от поредицата Бела

Бела/брой 11

(1.00 от 2 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 11/165, 2011 г.

Джъстин ТИМБЪРЛЕЙК и Аманда СЕЙФРИД – времето и младостта им принадлежат. Засега само на кино, но кой знае дали в бъдеще човечеството няма да спечели реално битката с остаряването. Представяме ви младите звезди от филма на Андрю Никол („Гатака”, „Шоуто на Труман”) „Дилъри на време”, които талантливо ни разиграват какво се случва в свят, в който хората спират да остаряват, след като навършат 25 години.

За пътя напред, назад и към себе си; по вода, земя и въздух; в пустинята и в планината; в киното и в детството… И още: за сватбените пътешествия, за магистрала Е79 – кадър по кадър, за разликата между пътешественик и пътник и за пътуването като посвещение и вдъхновение си поговорихме в ноемврийската БЕЛА. А изводът, че пътят не е важен, важно е самото пътуване, си дойде при нас естествено. По пътя на сърдечното общуване.

Под звуците на среднощния тромпет на Мишо ЙОСИФОВ светът престава да бъде ежедневен и познат, а ни се усмихва по-цветен и споделен. На всички, които го слушат, виртуозният тромпетист подарява смисъла да откриват нови усещания и посоки. А на БЕЛА подари едно малко сериозно, малко смешно, но много джазово интервю.

Идеален дом, идеална работа, идеален мъж, идеална външност, идеални деца, идеален грим, идеално по модата... Не е ли това идеално тежкият кръст, който съвременната жена носи на идеалните си рамене?!
Че перфекционизмът е заразна болест и че най-доброто е враг на доброто – тази „аксиома” се опита да докаже БЕЛА в статията „Най прекрасната на света”.

„Кама сутра” трябва да се дописва. Всъщност не. По-точно е да се каже, че трябва да се програмира. Виртуалният секс не е фантастика. Но нито лекарите, нито психолозите са стигнали до единно становище по въпроса, нещо добро или нещо лошо е той. Всички обаче са единодушни за едно – той е дяволски привлекателен. Точно толкова, колкото ви го описваме в статията „Кама кибер сутра”.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:


- Какво означава да рекламираш бавно – от Мирослава ИВАНОВА.
- Какви парфюми харесва нашата психика.
- Кои са тенденциите в грима и модата през студения сезон.
- Звездни диети преди Коледа.
- Какво да правим, ако дихателният ни апарат „издиша”.
- Кои са най-новите методи за лечение на артрозата според д-р Николай ТИВЧЕВ, тесен специалист по травматология, гръбначна хирургия и ендопротезиране на големи стави.
- Как да се справим със синдрома на внезапното забогатяване
- Как да познаем, че детето ни взима наркотици и как да го откажем от тях.
- Защо жените си падат по мъже хищници.
- Защо мъжете не умеят да слушат – от Ирена ГЕОРГИЕВА.
- Как да разпознаем отличната бавачка – от Надя ПЕТРОВА.
- Какво не знаем за Малта – от Миряна КОСТАДИНОВА.
- Какво ни пречи да заживеем екологично веднага.
- Хората ли разрушават озона, или…
- Що е то пермакултура?
- Кои са шестте стъпки към дълголетието според д-р Вергиния ГЕОРГИЕВА.
- Защо шатобрианът е за двама – от Надя ГЕОРГИЕВА.
- Какво ни очаква през месец ноември според астроложката ни Михайлина Никлева-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2011
ISSN: 1311708411
Поредица: Бела


БЕЛА се роди преди 14 години като списание за жените, които знаят и не знаят какво искат. Днес тя е по-скоро списание за жените, които искат да знаят какво да поискат. На всички онези, намерили сили в себе си да останат умни, красиви и добри. Като самата БЕЛА.

БЕЛА е приятелка на любопитната, търсещата, духовната и духовита българка. На жените, дръзнали да се почувстват специални и обичани. На всички жени, които умеят да обичат с упорито постоянство, но не само мъжете, а хората въобще, и нещата.   

БЕЛА е списанието за жените, които обичат да четат, но не само думи, а себе си и света около себе си.
В края на всеки месец БЕЛА провокира любопитството на своите читатели с повече от 45 рубрики и подрубрики, в които информацията е поднесена професионално, интересно, искрено и най-важното – добронамерено.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: