Хищен инстинкт

Хищен инстинкт

Автор: Сим Николов
(4.83 от 6 гласа)











Спомням си времето, когато книгите-игри бяха много популярни в България и излизаха всяка седмица. В онези години от ИК "МЕГА" ми възложиха написването на книга-игра, която вървеше с няколко условия от типа: колко епизода, каква система, какъв стил и т.н. да бъде написана. И аз наистина я написах... и получих за нея 144 лв нови пари: точно тогава, ако си спомняте, се случи деноминацията на нашия лев... Обаче след това от ИК "МЕГА" поискаха да си сменя името от "Сим Николов" на нещо друго и аз им отказах с думите, че "Възродителен процес" няма да има! Върнах парите, а книгата ми още тогава си беше много добра. В нея историята се разказваше за един беден студент в Америка, който открива начин да извлича злато от земята и накрая дори става милионер, а никой така и не разбира за него...

Хубава книга с поука, но, уви, по онова време така и си остана неиздадена. И сега съм горд, че днес и през 2023 година, и по един съвсем нов и електронен начин, моите читатели вече ще могат да се докоснат и оценят и тази моя книга. В същия момент, тази игра е безплатна!
Сим Николов



е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Сим Николов
Издател: Dungeon-Factory.NET
Година: 2023
ISBN: 202364185

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: