Твоето тяло казва: Обичай се!

Твоето тяло казва: Обичай се!

Автор: Лиз Бурбо
(3.91 от 22 гласа)











Преработено и допълнено издание

Вече близо четиресет години Лиз Бурбо e признат лидер в сферата на личностното развитие, а „Твоето тяло казва: Обичай се!“ е една от най-популярните ѝ книги, продадена в повече от половин милион екземпляра в цял свят.

Бурбо е убедена, че всеки здравословен проблем е външна проява на психологически или емоционален такъв, но бързо осъзнава, че да се посочи метафизичната причина за болестта, не е достатъчно. Нужно е да се помогне на хората да се освободят от чувството за вина и най-вече да се приемат такива, каквито са, във всеки един момент. Ето защо Бурбо разработва лесен, практичен и бърз за изпълнение метод, благодарение на който да открием три изключително важни неща в живота:
-  подсъзнателните ни нужди;
- начина на мислене, вярванията, които ни пречат да задоволяваме тези нужди, както и страховете, предизвикали въпросните вярвания;
-  онова, което трябва да приемем, за да започнем процеса на изцеление. 
Този най-изчерпателен наръчник за метафизичното значение на болестите и здравословните неразположения обяснява повече от 500 от тях и предлага начини за справяне с проблемите. 
Тази книга ще ви помогне да се обичате такива, каквито сте, и да живеете в хармония!



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Лиз Бурбо
Издател: Ентусиаст
Година: 2020
ISBN: 9786191643134

За автора

За автора




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: