Строителна техника - брой 6/2018

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 6/2018

(4.23 от 13 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 6 / декември 2018

На 27 септември в Амстердам Hitachi CM представи пред европейски журналисти най-новите си постижения в областта на интелигентното управление на строителни машини и в частност технологиите за насочване и автоматизация на работата с верижни багери. В центъра на демонстрациите бе верижният багер Hitachi ZX210LCX-6, оборудван със система за интелигентно управление и автоматизация на работата с двуизмерна и триизмерна версия.
На 4 октомври Виртген България отбеляза с пищно тържество откриването на новия си търговско-сервизен комплекс в Кривина. Събитието уважиха много голям брой клиенти, партньори и приятели, дори самият генерален директор (CEO) на Wirtgen Group, Доменик Руколо. Многобройните гости имаха възможност да надникнат във всички кътчета на новия търговско-сервизен комплекс, в т.ч. модерната зала за обучение на техници и оператори, отлично оборудваното сервизно хале, склада с резервните части и демоплощта отвън. Търговско-сервизният комплекс е разположен на парцел от 5000 кв.м, а РЗП е 1000 кв.м.
Между 2002 г. и 2012 г. верижните багери Kobelco стигаха при нас, т.е. в Европа, като New Holland–Kobelco, заради споразумението между CNH и Kobelco. В края на 2012 г. обаче тези компании се разделиха. След това New Holland известно време произвеждаше верижни багери по лиценз на Kobelco. Междувременно от 2013 г. насам компанията Kobelco обяви, че има собствени планове за независимо навлизане в Европа, Северна и Южна Америка, Близкия Изток, ОНД и Африка. През февруари 2018 г. фирмата Меркури Инвест, по-известна като официален вносител на Bomag, стана официален представител и на Kobelco.
 
В брой 6 / 2018 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Първа копка на две нови сгради към базата на Евромаркет в София
Mecalac край морето - ЕТ Станка Василева от Варна инвестира уверено в машини Mecalac
Стротех инженеринг и Indeco на българския пазар
Инжконсулт стартира партньорство с Dieci SpA
Ефективният гигант Hiab 638 - най-големият кран от типа Loader Crane в България бе доставен от Бакстрейд на Сдружение Топливо
Строителната техника остава извън директивата за чистите превозни средства
Himoinsa в Антарктида - електрогенератори от индустриалната гама на Himoinsa за всякакви приложения и условия за работа
Нови верижни багери Caterpillar в 36-тонния клас
Case Rodeo 2018 – европейските финали
Оригинални резервни части Volvo – спокойствие и увереност по шведски
За чистотата в сервиза на Елтрак България - системата IBS за почистване на демонтирани части от машините осигурява лекота при работа и екологични предимства
Интервю с Росица Кирова, изпълнителен директор на Дунавски драгажен флот Видин АД - инвестициите в нови машини Keestrack и Hyundai повишават енергийната ефективност
Готови ли сте за мегаизложенето bauma 2019



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 201862931


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: