Строителна техника - брой 5/2019

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 5/2019

(4.25 от 4 гласа)











Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 5 / октомври 2019

По време на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив бяха представени известни световни марки за строителна техника. Водещи компании демонстрираха хитови модели багери, самосвали, валяци, претоварващи машини, телескопични товарачи, съоръжения за събаряне на здания, машини за полагане на асфалт, за направа на канали и др.
Зет и Ем Прайвит Ко. отново се представи със стилен щанд и впечатляваща експозиция от машини за работа в строителството, кариерите и мините. Сред експонатите ясно се открояваха новото шесто поколение багери и челни товарачи Hitachi, както и дъмпер Bell от настоящата серия Е.
В началото на 2019 г. започна сътрудничеството между българската компания Стротех Инженеринг АД (основен представител в сферата на строителната техника на марките Hyundai, Kramer, Indeco, Weber, Keestrack, VTN) и италианския водещ производител Magni Telescopic Handlers. Това ново партньорство е предпоставка за големи успехи на българския пазар и за двете дружества.
В сезона на летните ремонти в страната от фирмите изпълнители имаше голямо търсене на пътно-строителна техника. Традиционно силни в тази сфера са машините на Wirtgen Group.
 
В брой 5 / 2019 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
Костадин Чуклев, технически директор на Импулсно уплътняване ООД: Импулсното уплътняване на земни основи е по-бързо и по-евтино
Doosan Quarry Days 2019
Новият Volvo EC200E, синоним на горивна ефективност и производителност
Още премиери от Kaeser Kompressoren
Инж. Пламен Джонгов, управител на Петрус ООД: Компания ни е изключителен пред­ставител на Lotus за България
Багер-товарачите Case CE
Продажбите на багери се увеличават през 2019



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 201963115


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: