Строителна техника - брой 4/2017

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 4/2017

(4.50 от 4 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 4 / септември 2017

На 13, 14 и 15 септември на кариерата на МДЗ Балша край София ще се проведе третото издание на специализирано изложение StroMa Expo на машини и съоръжения за сградно, инфраструктурно и пътно строителство, добив на инертни материали и минна индустрия, организирано от фирмите Мечкуев Дизайн и БТП - Българска Транспортна Преса. StroMa Expo 2017 се провежда със съдействието на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) и Камарата на строителите в България (КСБ).
Мегатрон стана първият вносител на строителна техника, който достави в България импулсен уплътнител – в случая RIC 9000 на английския производител BSP International Foundations, монтиран у нас на верижен багер Doosan DX420LC-5. Клиентът е фирма Импулсно уплътняване ООД, София. 
Евро Алианс Тунели АД е българската компания с най-голям опит в изграждането на тунели, горд собственик на два хибрида Komatsu HB215LC от трето поколение. Ръководители от фирмата споделят своите впечатления от работата на хибридните багери в тежките условия на тунелното строителство.
 
В брой 4 / 2017 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
Предварителен обзор на изложението StroMa Expo 2017 – вижте кой какви машини ще представи на демонстрационното изложение
Отново Vögele за ГБС Инфраструктурно строителство
Интерагри България – дилър на New Holland Construction
Ново решение за строителството с BSP и Doosan – Мегатрон с първа доставка на техника за импулсно уплътняване на терени
Изцяло електрическият Kramer 5055e у нас – машината ще бъде показана по време на Есенния технически панаир в Пловдив
Нова сила в кариерата – Hitachi ZX350LC-6
Уникални самосвали Volvo с кошове KH-Kipper за българската енергетика
Нови мобилни кранове от Demag
Дебют на челни товарачи Volvo в тежката категория
Бестселърът Sunward SWE25B – минитест на 2,5-тонен минибагер
Челните товарачи JCB – в сърцето на английската технология са вложени много иновации
Евро Алианс Тунели АД: Хибридната технология на Komatsu пести енергия
Кой с какво на Пловдивския панаир – предварителен обзор на основните изложители със строителна техника, които ще се представят от 25 до 30 септември на Есенния технически панаир
Наелектризиращи резултати с Keestrack – белгийският производител залага много на електрическите задвижвания за мобилни трошачни и пресевни машини
КАСТ Инженеринг с решение за мините – нова система за контрол и управление на разходите за гориво
25 години Елтрак България
Българският кръг на Case Rodeo 2017 – състезанието със строителни машини Case събра над 30 участници
Как да изберем прикачен инвентар



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 20174


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: