Строителна и рециклираща техника - брой 2/2019

Още от поредицата Строителна техника

Строителна и рециклираща техника - брой 2/2019

(3.91 от 11 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА и РЕЦИКЛИРАЩА ТЕХНИКА – бр. 2 / април 2019

От 8 до 14 април 2019 г. в Мюнхен, Германия се провежда най-мащабното световно изложение за строителна техника - bauma 2019. Общата площ на bauma 2019 е над 614 000 кв. м, очакваните посетители са над 600 000, а регистрираните изложители - над 3500 от 55 страни.
Софийската фирма Жоро транс комерс се сдоби с хидравлично вибрационно устройство Movax SG75 за набиване на стоманени пилоти. Специализираният прикачен инвентар от типа Pile Driver дава възможност на дружеството да укрепва терени за изкопи бързо и ефективно дори в много тесни пространства между близки сгради или при слаба товароносимост на почвата, да изпълнява шпунтови огради и др.
CTE Trailers България стартира официално партньорство с италианския производител на разнообразна техника за транспортиране на битови и индустриални отпадъци - Busi Group, както и с немската компания J. Willibald GmbH, производител на специализирани машини за преработка на отпадъци
Прайм технолоджийс станаофициален представител на Komptech за България. На нашия пазар българската фирма ще предлага цялата гама на австрийския производител от машини и системи за рециклиране на отпадъци.
 
В брой 2 / 2019 на сп. СТРОИТЕЛНА и РЕЦИЛКЛИРАЩА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
На bauma в Москва?
Предварителни анонси на големите изложители за bauma 2019 в Мюнхен:
Himoinsa - нови електрогенератори за отдаване под наем
Bell - не само 6х6, но и 4х4
Mecalac атакува с авангардни иновации
Sany - багери за всякакви приложения
Hitachi - разнообразие от премиери и иновации
Putzmeister - бъдещето е неизбежно (и) дигитално
Volvo гледа към електрическото бъдеще, но без да забравя за днешните реалности
Caterpillar - предпремиерно в Малага
Keestrack - печелившата комбинация е мобилност и електрификация
Wirtgen Group - изложение в изложението
Case CE - колко лесно се управлява машината
Hyundai - още по-здрави и високотехнологични
Kaeser- повече от един вид енергия
2018 г. e почти рекордна за бизнеса със строителна техника



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 201963011


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: