Мината на Орките

Мината на Орките

(3.75 от 20 гласа)











Тази е-Книга-Игра "Мината на Орките" на Джейсън Дарк e един смел опит на младия автор да разчупи познатия ни интерактивен жанр и да го сглоби съвсем наново, но сега по свой собствен фентъзи и ролеви модел. Защото в тази изцяло електронна книга-игра, Вие не просто ще вземате решения от името на славното джудже Кирби, а ще бъдете предизвикани да изиграете играта отново и отново, и всеки път да откривате нови различни варианти, или най-неочаквано развитие...

 
Държите в ръцете си най-новия формат и развлечение в жанра, където всички предложени избори до читателя работят изцяло автоматизирано и се зареждат за по-малко от секунда, при това директно на Вашия телефон, таблет или е-четец. И във всеки един момент, Вие ще навигирате из интелигентното меню, което ще разкрива за Вас всички правила на играта или опции: една по една, или всички накуп, в началото, или в края на историята... изобщо, когато си решите!
 
Сами ще откриете, че четенето така става далеч по-забавно и откривателско. От друга страна, ще можете да изиграете книгата още сега и без да чакате досадния куриер на спедиторските компании. Съдбата на Кирби вече е във Вашите ръце, при това съвсем буквално, а и само на един клик разстояние от следващия хиперлинк. И дано успеете, заедно със смелото джудже, да разкриете тайната, която ще върне изгубената драконова сфера на елфите в... "Мината на Орките"!
 
Художник: Красимир Савов
Корица: Георги Миндизов
Епизоди: 200
 
 



  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Dungeon-Factory.NET
Година: 2022
ISBN: 202263853

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: