Бягство Призори

Бягство Призори

(4.27 от 22 гласа)











Животът на някогашния млад и чаровен монарх е бил изпълнен с пътешествия, славни битки и приключения. Днес, вече почти на края на дните си, крал Родерик I е готов да се оттегли достойно от света на живите. Преди това обаче той отчаяно желае да завърши мемоарите си и има нужда от ТВОЯТА помощ, за да го стори! Завесата на миналото се повдига и пред читателя се разкрива цял един приказен свят на храбри герои, епични подвизи и могъщи злодеи. Пристъпи в него и се опитай да разгадаеш тайната в демото на първата ролева книга-игра от серията "Мемоарите на Краля" – на младия, но отличен познавач на жанра Джейсън Дарк!

 
Историята на краля и неговите 6 знаменити спътници ще бъде разказана в поредица от свързани помежду си книги-игри, в които ГЕРОЯТ СИ САМИЯТ ТИ! Именно ТИ ще трябва да разбереш какво се е случило, да откриеш правилните решения и с тях да завършиш мемоарите на Родерик, но и да НЕ позволиш на краля да умре, преди да е приключил с описването на спомените си! И така да изживееш триумфа му!
 
Изтегли дневниците тук.
 
 
 
Художник: Иван Беров
Корица: Христо Радоев
Епизоди: 250 

 



е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Dungeon-Factory.NET
Година: 2020
ISBN: 202063459

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: