Бела - брой 3/2014

Още от поредицата Бела

Бела - брой 3/2014

(4.29 от 21 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

На малцина им се получава да превърнат слабостите си в сила
Едно такова изключение е Анди УОРХОЛ – създателят на попарта и законодател на световната мода даже и днес, 27 години след смъртта си. Неговите опорни точки могат да станат и ваши, ако прочетете „Двете тайни на Анди Уорхол“ в новата БЕЛА.

Иглотерапията първо провокира, а после променя и разширява кръгозора и отношението на човека не само към оздравителния процес, но и към целия живот. Ако искате да влезете на дълбочината на… иглите, прочетете интервюто на Мирослава Иванова с д-р Дончо ЛИСИЙСКИ „От игла, но не до конец“.

Защо гейшите са толкова неустоими, според вас? Ще останете учудени, но точно заради кристалната чистота на мислите си и заради изострената си чувствителност. Още за силата на привличането можете да прочетете в статията „Честен чар“.

По навик обвиняваме хормоните за всички свои неприятности, но в действителност те ни дават шанс да се радваме на живота и да изглеждаме добре. За какво още да им благодарим, вижте в статията „Най-ценните хормони“.

Отношенията, които не се развиват така, както ви се иска, не е трудно да бъдат коригирани, особено ако сте „прясна“ двойка. Поне така твърди американската психоложка Паула Пиетромонако в статията „9 натрапчиви любовни грешки“.

Толкова години феминизъм би трябвало да стигат, за да може днес всяка жена да живее и обича така, както иска. Но май воюващите два пола са се отдалечили още повече. Две основни гледни точки по темата – в статията „Как обичат днес жените“.

Специалистите смятат, че порнофилмите пораждат у нас нереалистични очаквания. Но дали ако наум „поправим“ размера на пениса и количеството партньори за единица време, порното е безвредно?! На този и на други въпроси, потърсете отговори в статията „Порното – къде е капанът“.

Никога ли не сте се замисляли защо мъжете, за да подчертаят искрената си заинтересованост от някоя жена, я канят на вечеря, т.е. искат да споделят храната си с нея? Повод за размисъл може да ви даде статията „Трапезата като обмен на енергии“.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Светът е голям и празници дебнат отвсякъде
- Метал, пастел и коприна
- Да изглеждаш скъпа
- Двоен стандарт към захарта
- Луната и красотата
- Маскиране на сенките под очите
- От кои храни се образува целулит
- Прическата говори за характера
- Спортът за един мирен (вътрешен) свят
- Защо е важна закуската
- Не търпя чуждо мнение – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Парите – зло или средство за комуникация
- Бюро „Изгубени клиенти“
- 10 неща, с които дразним мъжете
- Защо децата мързелуват
- Фън шуй правила за новодомци
- Ябълково меню
- Торта „Пролетни вълнения“
- Меден месец и медено меню за него
- Още ползи от съдомиялната машина
- Какво очаква всички зодии през месец МАРТ – астропрогнози на Михайлина КЛЕВА-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 2014131170843
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: