Бела - брой 11/2013

Още от поредицата Бела

Бела - брой 11/2013

(4.33 от 3 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Новите палта са вече тук! Спортни, елегантни, карирани, едноцветни, небрежни, романтични, боровинкови, екстравагантни, двуцветни, вталени, строги, ветроупорни – БЕЛА им организира ревю в новия си брой. Най-открояващите са тези oversize – широки, с форма на яйце.

Безглутеновата диета е доста досадна и трудна за спазване. Списъкът със забранените храни е много дълъг, а разрешените се броят на пръсти. Кога наистина е нужно да минете на безглутенов режим на хранене, ще прочетете в статията „Безглутенова диета“.

Не харесвате собствения си глас? Околните не ви чуват, когато говорите? Безпокоят ви главоболие и астма? Тези и други проблеми биха могли да бъдат решени с помощта на вокалотерапията. Как точно, прочетете в статията „Право на глас“.

Попитахме биолога от Софийския медицински университет Светлана Тодорова ЖОТЕВА-АТАНАСОВА кои са най-често допусканите лабораторни грешки, на какво се дължат те и на кои медицински заведения можем да се доверим? Отговорите търсете в статията „Окончателен анализ“.

На езика на социологията и икономиката хората, които страдат от непредвидим и несигурен жизнен статус, са… прекариат. А според Гай СТЕНДИНГ, професор по икономическа сигурност в университета в Лондон, жените са най-заплашени от прекаритет. Повече по темата –в интервюто с проф. Стендинг „Жените като прекариат“.

Толкова дълго сме живели в матрицата „ходя на работа – получавам пари“, че идеята всеки месец да разчитаме на гарантирани безвъзмездни средства извън трудовото ни възнаграждение, ни се струва налудничава. В статията „Безусловният базов доход е новото човешко право“ Клаус САМБОР, председател на Гражданския комитет на европейската гражданска инициатива за ББД, ни убеждава в обратното.

В новата БЕЛА Мирен СЛАВОВА, хардлайнер на рубриката „Интимно“ и така да се каже, твърдолинеен член на обществото на сексуално активните, ни говори за… сексуалното въздържание като личен избор. Струва си да прочетете повече в статията „Интимен сух режим“.

 

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Как да превърнем ноемврийските дъждове във вдъхновение.
- Как тиктака часовникът на кожата ни.
- Връща ли си авторитета сауната.
- Вреден ли е алуминият в дезодорантите.
- Може ли мазното да е полезно.
- Кои са митовете за настинката.
- Всички лекарства за отслабване ли са полезни.
- Дали професията ни е радост или страдание – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Работата или животът – решавате вие.
- Парите огън ли са, или вода? – интервю с Прем СЪДЖИЙВ.
- Кое е по-секси – погледът или докосването.
- По-глупави ли ни прави интернет, или по-щастливи.
- Кои са големите сблъсъци по въпроса за отглеждането на децата.
- Как да познаем дали детето ни е хиперактивно.
- Кои са осемте предимства на супата.
- Как да си направите бяла риба с коричка от крутони и пармезан – съвети от Сандра АЛЕКСИЕВА от кулинарния сайт www.1001recepti.com.
- Как да превърнем картината в подарък.
- Какво очаква всички зодии през месец ноември – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131311708411
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: