Бела - брой 10/2013

Още от поредицата Бела

Бела - брой 10/2013

(2.00 от 1 глас)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

В медиите жената присъства като всякаква – съпруга, любовница, майка, дъщеря. Но не и като леля. Решихме да коригираме този пропуск в новия брой на списание БЕЛА, където лелята е главна героиня, а нейните племенници – приказни герои.

Шизофренията… Кога трябва да започнем да се тревожим. На този и на други въпроси дава отговори клиничният психиатър д-р Рали ДИМИТРОВ. Ще научите още и как да замените равнодушието към страдащите от шизофрения с любов и разбиране.

Какво се крие зад съкращенията BB, СС и DD, поставени пред думата „крем“? Революционни ли са тези козметични продукти, или просто успешни пиар ходове ще разберете от статията „BB бум в СС версия с DD продължение“.

На въпроса защо през последното десетилетие в статуса на секссимволи все по-често се оказват зрелите жени отговаряме в статията „MILF, или секси ли е зрелостта”. Популярността на чувствените красавици над 40-годишна възраст само потвърждава, че щастливата сексуалност е възможна на всякаква възраст.

Смятат го за лекомислено детско развлечение, но батутът може да носи удоволствие и ползи за здравето и на възрастните. Как да стопите и килограми с него, ще научите от статията „Батут за възрастни“.

Щастието може да се постигне и чрез… цветарство. В този брой на БЕЛА сме направили класация на 10-те стайни растения, благодетели на любовта, семейството и парите. Не е зле да знаете кои са те.

Златисто контрафиле е новото предложение на Сандра АЛЕКСИЕВА (от www.1001recepti.com) в рубриката ни „Преглътни“. Ще сънувате златистата му хрупкава коричка нощи наред, ако не си го приготвите.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Какво точно означава да освежиш живота си.
- Кои са 11-те модни хита на есента.
- Кои са 5-те най-скъпи фешън вещи.
- Как правилно да нанесем фон дьо тена и коректора.
- Мит или съвет – това е въпросът, когато говорим за козметика.
- Кои са лошите здравословни навици за изтръгване.
- Каква е ролята на мамографията за ранното диагностициране на рака на гърдата – разговор с д-р Галина ГЕОРГИЕВА, специалист по образна диагностика в „Сити клиник“ – София.
- Наистина ли жените умират по-често от инфаркт от мъжете – разговор с д-р Ивета ТАШЕВА, специалист по сърдечносъдови заболявания в „Сити клиник“ – София.
- Кои са иновативните технологии в репродуктивната медицина – разговор с доц. д-р Румен ДИМИТРОВ, ембриолог в „Инвитро АГ медицински център Димитров“.
- Дали да не кажем на комплексите си: „Ооо, я стига!“
- Защо непоправимите перфекционисти са непоправими – разговор с психолога Райна АНГЕЛОВА.
- Какво трябва да знаят родителите за училището.
- Можем ли да прекратим поредицата от любовни разочарования.
- Обичат ли да готвят и да посрещат гости вкъщи днешните млади.
- Как да „уголемим“ жилището си.
- Какви мерки да предприемем, за да не си губим ключа.
- Какво очаква всички зодии през месец октомври – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131311708410
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: