Бела - брой 10/2012

Още от поредицата Бела

Бела - брой 10/2012

(4.00 от 5 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 10/176, 2012 г.

В този брой ви срещаме с ДЖУЛИЯ РОБЪРТС, която не обича кавички, нарича нещата със свои си имена,  и се учи да живее бавно. Ще разберете какво мисли тя за разкоша и колко разкошен е животът на една майка на три деца.

Знаете ли, че жените разбират по-добре езика на тялото от мъжете. Особено майките, на които им се налага интуитивно да отгатват какво иска бебето им. Ще усъвършенствате таланта си да четете езика на жестовете, ако прочетете статията „Ясно и без думи” в новата БЕЛА.

БЕРЕНИС МАРЛО е новата Бонд фаворитка, лице на корицата на октомврийската БЕЛА и… истинско събитие. Защото да убедиш режисьор от класата на Сам Мендес да ти повери роля в най-новия си филм за прочутия английски шпионин, е наистина събитие.

На успяхме да намерим българска дума, която да превежда точно френската allure, но в статията „Алюр – психология на чара” успяхме да разгадаем загадките на това качество, което сe разпознава мигновено и възхищава всички.

Напук на мнението, че КАРЛ ГУСТАВ ЮНГ е труден за четене, а идеите му – объркващи, книгите му продължават да се издават по цял свят в големи тиражи. Защо юнгианските идеи са толкова привлекателни, отговаряме в статията „Юнг – рецепта за достоен живот”.

Двойките, които доброволно решават да останат заедно, но да живеят отделно, стават все повече. Модерна романтика или егоизъм се крият зад едно такова решение, ще разберете от статията „Заедно, но поотделно”.

Какво да правим и какво не бива да правим, ако някой в семейството ни вече е болен от грип, сме описали подробно в статията „Правилната противогрипна стратегия”.

И още в новата БЕЛА:

- Защо любовта не е чакалня.
- Кои са дрехите, без които не можем през есента.
- Как да използваме кафето, краставицата и авокадото с полза за кожата.
- Кои са „новите настройки” за тялото и душата през есента.
- Как да отслабнем с помощта на тайм мениджмънт.
- Какво трябва да ядем за здрави кости.
- Защо е коварна остеопорозата.
- Как да обичаме по-здравословно.
- Да напуснем или да останем на тази работа?
- Как да разговаряме с „лошите” деца.
- Дали сексът с постоянния партньор може да бъде вълнуващ.
- Как да сготвите вкусно ястие без месо.
- Какво очаква всички зодии през периода от 15 ОКТОМВРИ до 15 НОЕМВРИ – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121311708410
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: