Усури - 113/2014

Още от поредицата Усури

Усури - 113/2014

(4.67 от 3 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ОТРАЗЯВА СОБСТВЕНАТА НИ СВЕТЛИНА

През февруари „Усури” разказва за целувката, която се превръща в спасяваща от много болести терапия; полита с ангелски криле, за да докосне блаженството на прошката; рисува собственото ни здраве с цвета на цвеклото, със силата на това да видим светлото в храната ни.

Небесно зърно отглежда ЕМИЛ ЕЛМАЗОВ
Именно на светлината в храната ни е посветено едно от големите интервюта в броя – с Емил Елмазов. Поводът да се срещнем беше рубриката ни, посветена на чудесата на лимеца, но изследователят в Емил заговори и ни разказа много интересни неща за съвременната ни култура на хранене. Включително за метода на Симонетон, в който храните са разделени на четири основни групи – в зависимост именно от светлината, която ни носят. Пресните плодове, зеленчуци са на върха на този светлинен модел. И лимецът. Като ги приемаме, с тази светлина и ние огряваме...

Картините на Андрей Янев са БЛАГОСЛОВ
„Усури” отразява светлината в много необикновени хора, събития този месец... Гостува ни Андрей Янев, който рисува безплътни картини – нали герои в тях обикновено са ангелите. За прошката, за благослова си говорим с така откровения Андрей. И за ангелските карти, чийто съавтор е той.

Какво е КАРМА ЙОГА?
Пренесена от Изтока, Карма йога също е начин да докоснем този благослов. Практиката, при която се трудим в името на Цялото, носи удовлетворение на едно дълбоко ниво. Митко Карагьозов се впуска във философията на този модел в далечен Ауровил. Сега ни разказва как променя живота Карма йога.

Закони за изобилие от МИЛКА КЬОСЕВА
Да даваме и да получаваме, ни учи Милка Кьосева. Осъзнавайки потока в себе си, ставаме дом за изобилието във Вселената ни, говорим си с нея. И Милка ни води към вътрешната светлина, към това осъзнаване на потребността си от любов, от сливане. Практикуваме го всъщност на всичките си 96 страници. Грее „Усури” и през февруари – отразява вашата светлина!
 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 201413122665113
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: