Убийствено студена

Убийствено студена

Автор: Луиз Пени
(4.17 от 18 гласа)











Три подозрителни смъртни случая и само един Гамаш!

Добре дошки отново в света на брилянтния детектив с необикновен ум – инспектор Арман Гамаш!

Мраз е сковал идиличното планинско селце Трите бора. Наближава  Коледа – време за милосърдие, празнични песни и топъл пунш. Както и за ежегодния двубой по кърлинг в съседното градче, който по традиция отборът на Трите бора винаги губи. Тазгодишното състезание обаче никой няма да забрави. В най-вълнуващия миг е убит човек от публиката – най-мразената личност в околността. При това, без никой да забележи и при изключително странни обстоятелства. Местната полиция е слисана и не разполага с никакви следи по случая.

Но главен инспектор Арман Гамаш се завръща в Трите бора с екипа си от млади специалисти и се заема с разследването. В рамките на няколко дни се случват още два подозрителни смъртни случая, свързани или не с убийството на площадката за кърлинг. А докато разплита загадката около тях, самият Гамаш е изложен на опасност. Невидим враг от квебекската полиция е решен да го унищожи и крои подмолен план, за да постигне целта си...

Луиз Пени е единствената петкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи”. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи. Пени печели 11 литературни награди още с дебютния си роман „Убийството на художника”, а втората книга от поредицата за разследванията на инспектор Гамаш, „Убийствено студена”, продължава традицията и носи на авторката си нови призове.

Удивително, Пени успява да надмине великолепния си дебют. Гамаш е изумително сложен и запленяващ герой, който несъмнено ще се превърне в един от класическите детективи.

Kirkus Review



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Луиз Пени
Издател: СофтПрес
Година: 2015
Страници: 387
ISBN: 9786191512409

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: