Свещеният танц

Свещеният танц

Автор: Беа Нади
(3.92 от 12 гласа)











На далечната планета Генеа живеe раса хуманоиди, създадени по екзобиологичен проект. Отлъчени от Свещения град, обитаван от Боговете Създатели, генеанците тръпнат във вечен страх от зверовете и хищните растения на Гората на Мирт. За да се защитят, те издигат крепостни стени около селищата си, които единствено учените миртолози, маговете и жриците напускат.

 
Генеанското общество наподобява утопия. Всички съблюдават законите на Създателите и живеят в хармония – без глад, без войни, без пари.

 
Но не всичко е както изглежда.

 

Виж цялата анотация »

Печатна книга

15.99 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.



Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Беа Нади
Издател: Бард
Година: 2014
Страници: 352
ISBN: 9789546555335
Баркод: 9789546555335


Зад фасадата на перфектното общество властите дърпат конците в задкулисните игри. Жриците пазят древното познание и посвещават само избраниците си в изкуството на Свещения танц, докато маговете се крият във високите си кули, забулени в тайнственост.

 
Ала нечии сенки бродят денем и нощем. Из кулите на маговете и храмовете на жриците кипят интриги и болни амбиции. А сега някой има силата да ги осъществи...

 

След "Приказки за боговете”, „От светлина родени”, "Предупреждението" и "Диалог с мрака ", Беа Нади създава един нов, завладяващ свят, с герои, които ще ви погълнат и накарат да жадувате за още.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: