Преоткриване на крилете

Преоткриване на крилете

Автор: Сю Монк Кид
(4.21 от 14 гласа)











За какво са нужни на човека криле? Може би за да се издигне над делника, над болката и да разбере какво е надежда и свобода.

Историята на двете героини в този роман – робиня и господарка, започва, когато те са още деца, и продължава трийсет и пет години. В социално отношение ги дели пропаст, но съдбите им са свързани – заедно те преживяват предателство, разбити мечти, нещастна любов. И заедно стават по-силни, по-уверени, по-независими. Вдъхновена от историческите фигури на Сара и Анджелина Гримки от Южна Каролина, едни от първите жени, които се борят за отмяна на робството и за правата на жените, Сю Монк Кид създава живи и вълнуващи образи и с гласовете на своите героини майсторски разказва за стремежа към щастие и свобода.

 
„Редувайки различните гледни точки на Сара и Хандфул, Кид съумява да изгради силно повествование, основаващо се върху сложните взаимоотношения между една бяла и една чернокожа жена в робовладелско общество. … А езикът на романа е не по-малко вълнуващ от самата история.“

„Уошингтън Поуст“
 



Печатна книга

22.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Сю Монк Кид
Издател: Изток Запад
Година: 2014
Страници: 384
ISBN: 9786191525515
Баркод: 9786191525515

За автора

За автора




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: