Story - брой 21/2014

-25%
е-списание - Story - брой 21/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 21/2014

(4.33 от 12 гласа)











Галя от "Каризма": Здрава и влюбена съм

Въпреки че вече от години трайно се е установила в Лондон, Галя от бившия дует "Каризма" отново беше забъркана в скандал.

Последната "новина" за нея твърди, че тя е болна от СПИН и е избрала да живее именно в британската столица, за да може да получи подобаващо лечение.

Самата Галя обаче е категорична, че животът й се развива доста по-различно от това, което се твърди в жълтите медии.
Списание Story се свърза с хитовата ни изпълнителка в Лондон, за да разбере от първо лице какво точно се случва с нея и има ли наистина здравословни проблеми.

„Жива и здрава съм повече от всякога. Радвам се на лично спокойствие. Но явно на някого липсва присъствието ми...“, така певицата, любопитството към чиито живот ражда мелодраматични истории, коментира гръмналия СПИН скандал.
Всъщност, от дълго време насам тя е истински щастлива, защото е направила своя избор и е взела своето решение – да обича и да бъде обичана, като загърби миналото.

От 2 години живее с човек, на когото вярва и когото обича толкова много, че да се реши да създаде семейство и да имат дете – това е Рей.

Още за живота на Галя на Острова, можете да разберете в новия брой на списание Story.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819121
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: