Story - януари-февруари/2018

Още от поредицата Story

Story - януари-февруари/2018

(4.15 от 20 гласа)











Бъдете вдъхновение

Силно вярвам, че и при вас е така, но аз приключвам тази година облекчена и най-накрая обичаща всичките си несъвършенства, както обичам и тези на останалите. Да искаш да си съвършен, не е ни- как човешко, а е и твърде изтощаващо и високомерно. Мъдреците казват, че това бил ключът към щастието – да си простиш грешките, да научиш уроците и да продължиш, без да се страхуваш от провал – защото няма такъв, има само вяра, че няма да спреш да опитваш. Но не разбирайте погрешно тази философия – идеята е не да оправдаеш лошия си характер, безпардонното си поведение, а да поемеш отговорност за онова, което мислиш и правиш, въпреки страха. Всички герои, чиито истории разказваме, не само в този брой с празничен дух и патос, са именно такива – имащи куража да поемат рискове и отговорност, да не се страхуват, че са несъвършени. Като Мегън Маркъл например. Дали тя, нечистокръвната, е мислила преди няколко години, че ще бъде принцеса? Едва ли. А сега е главна героиня в приказка за принц и принцеса. Да играеш на зарове със съдбата е забавно, предизвикателство е, което малцина умеят. Но един артист, като Иво Димчев, знае как да балансира на ръба на страха, на нормата, дори на лудостта. Мис България 2017 – Тамара Георгиева, пък успя с достойнството на несъвършения човек да отстоява правото си на корона за красота и поне не се оправда за съществуването си. Може само да пренапише историята си.
Направете го и вие, бъдете промяна, бъдете вдъхновение, бъдете възторг. Бъдете! И нека 2018 година бъде началото на най-красивата ви история. Вие я пишете, напишете я с вярата, че можете да се опълчите срещу несравнимо по-могъщи демони и врагове, особено онези вътре във вас, и няма да им позволите да повярват в превъзходството си.



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 2018131281911
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: