Story - ноември/2017

Още от поредицата Story

Story - ноември/2017

(3.80 от 5 гласа)











Колко струва да си известен и богат? Всичко! Това всичко е онова, което не можеш да си платиш с кредитна карта, не можеш да върнеш с лихвите, и не можеш да задържиш и преумножиш. Да, знам, че всички го знаем, но защо го забравяме в гонката към върха на измислената кула от признание, аплодисменти, пари? Защото ни е страх другите да не ни помислят за лузъри. А кой определя кой е победителят? 

Когато дойде времето за равносметка, е непосилно да изчислиш къде по пътя е изгубена самоличността, душата, здравето… Колко дълго човек издържа да разкъсва от себе си и да раздава по парче за всеки – като зловещ автограф. Знаменитостите, за чиито драми разказваме, са само част от един безкраен черен списък. Славата и амбицията опустошават, но без тях никога нямаше да научим ценните уроци, които тези звезди ни преподават. Толкова е прието да мерим своите успехи с достиженията на другите, че дори не разбираме как сме стигнали до саморазрушение от гняв. Това е олимпиада, в която се съревноваваме във всички дисциплини едновременно - няма как да победим. Внушено ни е, че сме длъжни да се реализираме, да използваме всяка възможност, всеки шанс, ако го няма, да го създадем... Всички имаме приятели, които определяме като отличниците в живота – имат всичко, дори онова, което не можем да си помислим. Никога обаче не се питаме – какво наистина знаем за живота на тези хора. Много често се оказва, че онова, което нямаме сега, никога не сме се и стремили да имаме. Дори и билет от лотарията не сме си купили. Просто сме заслепени от завист към друг живот, но живот, който не можем да живеем. Нека да го оставим на онези, които могат да го понесат.



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 20171312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: