Новини

12 Септември 2012

epub ГЕНЕРАТОР

Представяме ви един инструмент, който ще ви помогне да четете любимите си статии офлайн като epub формат.

Електронните книги и електронните четци набират все по-голяма популярност.
Сред собствениците на електронните четци все по-често изниква въпросът освен книги могат ли да се качват на четеца новини и  други материали и как да стане това.

В забързаното ежедневие ни се иска да прочетем много материали излезнали в медиите, но поради липсата на време и техния обем, така и не успяваме да ги дочетем, а и забравяме да се върнем отново.

Този инструмент автоматично може да направи цяла статия в epub файл, който да си изпратите на имейл и качите на устройство  за четене.

Освен отделни статии чрез тази функционалност може да се генерира и по-голямо съдържание /например всичко от дадена  рубрика, новините от цялата седмица, избрани новини и др. в зависимост от RSS-a, който е подаден/

Инструмента може да се прилага свободно на сайтове и блогове. Безплатен е!

Epub генератора вече е приложен във сайта Фото Форум

Ако се интересувате от вграждане на инструмента на вашия сайт може да пишете на: generator@biblio.bg

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »