Новини

16 Май 2013

Премиера на книгата "Планетата на щастието"

Издателство Колибри и Радио за личностно развитие ChangeWire ви канят на премиерата на книгата "Планетата на щастието: Думи за медитация" от Любомир Розенщайн.

 

„Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Любомир Розенщайн, НЛП-майстор и йога-майстор с дългогодишен опит в променените състояния на съзнанието, възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.

Това е книга, която дава подкрепа и вдъхновение, когато си в труден или тъмен участък от пътя. Това е още и книга за психологията на вътрешното кино: за възможностите сами да избираме пътеки в живота във всеки момент от линията на времето, където ние решаваме как да изпращаме миналото и как да посрещаме бъдещето си сега – за да бъдем по-успешни, по-добри и повече себе си.

20 май 18.30 часа, София:
книжарница Хеликон цар Освободител София,
бул "Цар Освободител" 4 /фоайето на гранд хотел България/

21 май 18 часа, Пловдив:
книжарница Хеликон Пловдив-Център,
ул. Княз Александър Батенберг № 29

22 май 18 часа, Варна:
книжарница Сиела Варна, Фестивален комплекс

Можете да прочетете и първата книга на автора "Розовите очила на душата"

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »