Новини

26 Юни 2012

Премиера на "На запад от рая"

Издателство „Колибри“ има удоволствието да ви покани на представянето на новата книга на Изабела Шопова - НА ЗАПАД ОТ РАЯ

На 29 юни 2012 г. от 18,00 часа в книжен център „Гринуич“, бул. „Витоша“ 37

След встъпителните думи от Росица Ташева и Георги Ангелов ще си говорим за Австралия и Нова Зеландия, за пътешествия, приключения, паяци и крокодили, мравки, тийнейджъри, черни лебеди, тасманийски тигри, коралови рифове, пустини, аборигени, готварски рецепти и изобщо за каквото ни хрумне.

Ще се посмеем колкото ни душа иска.

Ще пътуваме виртуално из Южния континет с фотоизложбата на Изабела, ще опитаме вкуса на Австралия с ромно-джинджифилови коктейли и лавандулови хлебчета, „Веджемайт“ сандвичи и австралийски горски чай; ще си припяваме с култовата австралийска група „Мен ат уърк“, ще се потопим в музикалната магия на аборигенското диджериду, а за финал ще се отдадем на кулинарна вакханалия и ритуален линч на пандишпанови кубчета в течен шоколад и кокосови стърготини в импровизирана работилница за традиционни австралийски „ламингтъни“.

Елате гладни. И жадни за приключения. :)

Прочетете и интервюто с авторката, което тя даде по повод първата си книга "На изток - в рая"

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »