Story

Story

  • Абонамент за 1 Година: 36.00 лв.
    (12 броя. Спестявате -0% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Новия брой "Story - май/2017"


 Животът не е за воайори

Скандален и недопустим е животът на порноактрисите, кой би искал да знае за него? Верният отговор е всички. Дори и някои да не признават, поне веднъж са гледали или пък са фантазирали порно, или и двете. Има и такива, които пък просто си живеят като воайори – за тях целият живот е порно. Не бъдете от тях. Когато искате да бъдете различни, интересни, не избирайте да изживявате филмирани емоции или чувства, т.е. не бъдете порнозвезда.
Героините на броя ни са изключително изкусителни, опитни, разкрепостени и секси пред камерите, но животът им извън снимачната площадка се оказва смъртоносна смес от дрога, алкохол и депресия. А урокът от воайорстването не е как да правиш най-невероятния секс, а че не си струва да бъдеш порно, ако не можеш да понесеш цената. Забележката е към онази вълна момичета, които толкова много искат да бъдат като порноактриси, но съвсем скоро осъзнават, че този живот е любопитен и интересен само на екран, а иначе се оказва сбъднат кошмар. И когато не осъзнаваш какво се случва вътре в теб, то отвън ти се струва, че това е съдба, която някой зъл Бог ти е стоварил. Едва ли искате да имате съдбата на порнозвезда. 
 
Винаги има избор и ако искаш да откриеш друг свят в себе си, можеш да поемеш по друг път, с нова вяра, като актьорът от „Ние, нашите и вашите“ Даниел Ангелов, или като Кейси Афлек, който въпреки алкохолизма и психарията си, успява да се разбере с демоните си.
 
Защо ли всичките ни герои в този брой преодоляват себе си? Защото не са просто воайори, а във всеки миг съзнанието им създава света, който искат да имат. Изберете си свят, не стойте отстрани на живота.