Story

Story

  • Абонамент за 1 Година: 36.00 лв.
    (12 броя. Спестявате -0% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Новия брой "Story - юни/2017"


Да се научим да живеем отново

Трима от героите в новия  брой презират клишетата, за да трасират пътя на новия си живот, на новия смисъл, който откриват. И този смисъл няма нищо общо със суетата, с очакването да бъдеш разбран или оправдан – и това е суета. Не им трябва това, а само свободата да говорят откровено и без параван от егото за грешките и научените уроци.
Брад Пит за първи път разкрива как се е погубвал, за да може сега да се учи да живее отново. И всеки ден започва отдолу, от най-ниското стъпало, от това да почисти пода... Джон Галиано обръща хастара на живота си, за да може сега да бъде отдаден единствено на изкуството да бъде жив. А Малин Кръстев директно заявява: „Много мразя хора, които се познават. Това значи, че си си скучен вече“.
Трансформациите, през които минава един човек не са грешки, а опити, опити да не си скучен, а да научаваш себе си всеки път отново и отново. Понякога е толкова вдъхновяващо да разбереш, че нищо не разбираш – значи има още да се учи, значи има още живот.
В новия  брой ще намерите много интересни истории, провокативни теми за размисъл, любитни четива за самоусъвършенстване, секс, здраве.